Wie zijn wij

Ons even voorstellen.

    Ontstaan

WTC Amerika is ontstaan in 1986 aan de toog van Café Amerika, vandaar onze naam.
Ondertussen zijn we zovele jaren verder en hebben we in de loop van al die tijd al heel wat mensen zien komen en gaan. De eerste jaren waren vooral een aftasten wat we wel en niet konden, het gewoon worden van in groep te rijden over de Vlaamse wegen met zijn putten en riooldeksels. Elkaar verwittigen dat er een scherpe bocht aankomt of een tegenligger ons gaat kruisen.

    Nu

Onze club telt 32 leden. Nieuwe leden zijn trouwens altijd welkom. Elk weekend staat er minstens één rit op ons programma. Zondagvoormiddagritten en elke maand een grotere rit op zaterdag. De ritten vertrekken steeds aan ons lokaal, Café De Waterlander in de Barelstraat te 2880 Bornem. Ook als we op verplaatsing gaan fietsen komen we samen aan het lokaal om gezamelijk de fietsen te laden op de fietsaanhanger.

    Werking

WTC Amerika heeft een 6-koppig bestuur. Zij voeren deze taak volledig belangeloos uit. Zij zetten de bakens uit en zorgen ervoor dat alles op wieltjes loopt.
Het bestuur bestaat onder andere uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en parcoursverantwoordelijke.

    Afspraken

Om alles in goede banen te leiden hebben we met zijn allen enkele afspraken gemaakt. Zo weet iedereen waar hij zich aan mag verwachten en kom je niet voor verassingen te staan. Je kan hier onze afspraken vinden.

    Leden

Fietsende leden
Juan Diaz Araguez Marc Borms Stijn Broucke Dirk Christiaens Jan Coeckelbergh Dimitri Collin Paul De Clippeleir (secretaris) Johan De Saeger Frank De Sutter Leo D'Hertefelt (ondervoorzitter) Benny Heirbaut Dirk Huys Mark Keppens (bestuurslid) Bert Mascaux Dirk Mertens++ David Michiels Ivan Michiels Sven Pauwels Erik Poels Jean Pierre Rochtus (voorzitter) Luc Smet Dieter Soors (bestuurslid) Tony Stevens (penningmeester) Johny Van De Vijver Dave Vanroy Danny Verbiest Michel Verlinden
Niet-fietsende leden
Patrick Keppens Patrick Verbeeck